15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Tesy CN03250EIS

O alternativa interesanta pentru a iti incalzi locuinta ar putea fi un convector de perete. Ei bine, dorim sa iti prezentam in acest caz un convector foarte modern atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Este vorba despre Tesy CN03250EIS prevazut cu o serie de functii si sisteme de ultima generatie, menite sa iti asigure confortul dorit.

Convectorul Tesy CN03250EIS dispune de o putere de maxim 2500 W, fiind ideal pentru incaperi cu volum de pana la 70 mc, adica suprafete de pana la 26 mp.

Este un convector rezistent, iar acest lucru se datoreaza existentei unui tub metalic cu lamela de aluminiu. Incaperea va fi incalzita mult mai rapid, cu pana la 25% comprativ cu o aeroterma clasica. In acest context, discutam despre un consum redus de reurse, fiind cu pana la 21% mai mic decat consumul inregistrat de convectoarele cu termostat mecanic.

Tesy CN03250EIS permite controlul de la distanta cu ajutorul retelelor Wi-fi. Pentru aceasta este necesara instalarea aplicatiei tesyCloud pe dispozitivul mobil.

Convectorul poate fi montat atat pe podea, cat si in perete. Se adapteaza perfect indiferent de incaperea in care il montezi, pentru ca prezinta un design placut.

Gradul de protectie IP24 iti asigura siguranta de care ai nevoie, chiar si in medii umede cum ar fi baie ori bucatarie. De asemenea, dispune de termostat de siguranta la supraincalzire si functie de protectie la inghet, asigurand o fiabilitate ridicata in timp.

Timer-ul asigura o autonomie destul de buna si iti va permite programarea activitatii pe intervale de timp pe care tu le vei prestabili.

Pe display-ul LED va fi in permanenta afisata temperatura camerei.

Nu uitam sa amintim si faptul ca este un convector foarte silentios deci il poti monta in dormitor cu incredere.

Masoara 45 x 100 x 9 cm (l x L  x A) si cantareste 6.52 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat foarte bun, care isi face treaba cum promite. Un utilizator declara ca l-a montat intr-o mansarda realizata din lemn si izolata cu polistiren si chiar si pe timp de iarna s-a descurcat foarte bine. Considera raportul caltiate/pret excelent.


Concluzii autor

In opinia noastra, Tesy CN03250EIS este un convector eficient, care te va ajuta sa scapi de problema incalzii locuintei. Il poti amplasa in orice incapere doresti, venind la pachet cu protectia si functiile de siguranta specifice. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Tesy CN03250EIS

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • siguranta maxima
  • potrivit pentru toate incaperile
  • timer
  • design placut

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *