27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bionaire BOF2000-050

Cauti o solutie pentru a incalzi o anumita incapere, flexibila si de durata? Iti propunem sa apelezi la un calorifer electric, insa modelul ramane la alegerea ta. Noi vom discuta in continuare despre caloriferul electric fara ueli Bionaire BOF2000-050 pentru a vedea ce beneficii ti-ar putea aduce si daca este in concordanta cu nevoile tale.

Bionaire BOF2000-050 ofera o ptuere de maxim 2000 W, pe care o poti regla in functie de cele trei trepte de putere: 800 W, 1200 W si 2000 W.

Datorita termostatutului de camera reglabil, ai un control mai bun asupra temperaturii din incapere, oferind aparatului un grad mai mare de automatizare si control.

Pentru a fi mai usor de mutat dintr-un loc in altul, respectiv dintr-o camera in alta, caloriferul a fost prevazut cu roti.

Protectia anti-inghet iti va proteja instalatia in sezonul rece, mentinand un nivel optim al temperaturii.

Dimensiunile aparatului sunt de 59 x 17.8 x 62.8 cm (l x L x A) si cantareste 6.9 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte practic pentru a iti incalzi orice incapere. Sustin ca incalzeste destul de usor dormitoarele, mai ales atunci cand casa sau apartamentul sunt izolate termic. In principiu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.


Concluzii autor

Bionaire BOF2000-050 este un calorifer foarte practic in orice locuinta, indiferent ca doresti sa incalzesti un dormitor sau chiar bucataria. Se descurca eficient si chiar cred ca reprezinta o solutie destul de buna. Pentru a vizuzaliza si oferta de pret propusa, intra aici.

8.4

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Pret

8.3/10

Design

8.0/10

Argumente PRO

  • usor de mutat
  • termostat reglabil
  • termostat de siguranta

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *