14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Albatros CTB-22TURBO

Convectorul electric Albatros CTB-22TURBO poate fi o alternativa interesanta in incalzirea unei incaperi sau chiar la birou, dar si foarte ieftina. Te invitam sa afli mai multe detalii despre acest produs pentru a te convinge daca este sau nu potrivit si pentru nevoile tale.

Albatros CTB-22TURBO dispune de o putere 2000 W si prezinta trei trepte de putere. Functia turbo nu va face altceva decat sa intensifica activitatea aparatului pentru o incalzire rapida a incaperii.

Poate fi montat atat in perete, cat si pe podea. Prezinta picioruse pentru asezare pe podea, asigurand un echilibru foarte bun aparatului.

Termostatul de camera reglabil ajuta la mentinerea constanta a temperaturii, ba chiar va determina economii cu energia electrica.

Asigura siguranta in utilizare, fiind prevazut cu protectie la supraincalzire.

Convectorul masoara 57 x 13.4 x 40 cm (l x L x A) si cantareste 4 kg.

Pareri de la clienti

Clientii care au folosit acest convector au declarat ca incalzeste foarte bine incaperea unde l-au montat si personal sunt multumiti. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca Albatros CTB-22TURBO este un convector eficient si foarte ieftin. Face fata cu brio in incalzirea incaperii unde este amplasat, iar utilizatorii confirma aceste lucruri. In plus, aici beneficiezi de o oferta de pret foarte buna.

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • podea sau perete
  • 3 trepte de viteza
  • functie turbo

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *