27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tesy CN 03 250 MIS

Daca ai decis sa iti incalzesti locuinta cu un convector electric, atunci iti recomandam sa fii foarte atent la produsul pe care il vei achizitiona si sa te orientezi catre un model care te avantajeaza cel mai bine. In continuare, vom discuta despre convectorul electric Tesy CN 03 250 MIS care s-a dovedit a fi un produs foarte bun.

Convectorul Tesy CN 03 250 MIS prezinta o putere de 2500 W si este recomandat pentru incaperi cu volumul cuprins intre 50 si 70 mc. Poate fi amplasat atat in dormitoare, living-uri, cat si in bucatarii sau bai.

Este potrivit oriunde atat prin prisma design-ului placut, cat si a modului silentios de operare. In plus, fiind prevazut cu protectie IP 24, acesta poate functiona fara probleme si in medii in care exista umezeala.

Termostatul reglabil este eficient in mentinerea constanta a temperaturii, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur, fiind prevazut cu termostat de siguranta si protectie anti-inghet care iti va proteja instalatia in sezonul rece.

Dimensiunile convectorului sunt de 100 x 45 x 9 cm (l x L x A) si cantareste 6.52 kg.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest model de convector sunt de parere ca este un aparat foarte util si eficient, de care au fost incantati de la prima utilizare. Sustin ca termostatul manual isi face treaba, este silentios, se monteaza foarte usor si ocupa putin spatiu. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Tesy CN 03 250 MIS este un convector de calitate, pe care il recomandam cu toata increderea. Se potriveste in orice tip de incapere si il poti monta fara probleme chiar si in incaperi unde exista umezeala. Pretul la care il poti achizitiona este rezonabil si poti consulta o oferta actuala aici.

Opinii pe scurt: Tesy CN 03 250 MIS

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • silentios
  • eficienta ridicata
  • usor de montat
  • consum redus
  • consum redus de resurse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *