22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Atlantic F118

Inca nu te-ai pregatit pentru sezonul rece? Ei bine, ia in considerere pentru incalzirea locuintei si convectorul electric. Poate fi o alternativa interesanta si nu foarte costisitoare. In continuare, vom discuta despre modelul Atlantic F118 si vom vedea daca se potriveste si nevoilor tale.

Convectorul Atlantic F118 dispune de termostat electronic performant. Este realizat din otel, avand unitate control si element de incalzire. Il poti monta atat in perete cu ajutorul suportului special, cat si pe sol, cu ajutorul stativului cu roti.

Dispune de o putere maxima de 1000 W, drept pentru care o recomandam pentru incaperi cu o suprafata aproximativa de 8-11 mp. Prin urmare, poate fi o alternativa pentru a iti incalzi dormitorul.

Ei bine, poate fi montat chiar si in baie sau bucatarie, cat timp este respectata suprafata recomandata. Acesta este prevazut cu protectie IP24, astfel ca umiditatea nu va fi o problema pentru siguranta sa.

Datorita termostatului de camera reglabil, vei putea face economii, dar vei putea si mentine o temperatura constanta.

Dimensiunile acestuia sunt de 45.8 x 45.1 x 9.9 cm (l x L x A) si cantareste 3.7 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca a reusit de feicare data sa incalzeasca eficient incaperea. A fost montat atat in dormitoare, cat si la baie ori bucatarii, si s-a descurcat foarte bine. Utilizatorii sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Atlantic F118 reprezinta un model de convector recomandat pentru spatii ceva mai mici de pana la 11 mp, capabil sa functioneze chiar si in medii umede. Poate fi considera o solutie eficienta, clientii fiind multumiti. Aici gasesti si tu o oferta de pret rezonabila.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.6/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • podea sau perete
  • protectie IP24
  • incalzire rapida

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *