27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Atlantic F117

Convectorul electric Atlantic F117 este un produs interesant, cu care iti poti incalzi casa sau poate fi folosit chiar la birou. Este genul de produs care nu implica o investitie foarte mare si poate fi la indemana oricui.

Atlantic F117 este prevazut cu un termostat electronic performant. Este realizat din otel, avand o unitatea de control si element de incalzire. Poate fi amplasat in perete cu ajutorul suportului special sau poate fi amplasat pe sol cu ajutorul stativului cu roti.

Poate fi utilizat si in incaperi unde exista umezeala, pentru ca este prevazut cu protectie IP24.

Asigura o putere maxima de 2000 W, pe care o vei putea regla in functie de cele doua trepte disponibile. Este recomandat pentru incaperi cu suprafete de 16-22 mp.

Termostatul de camera reglabil este eficient in mentinerea temperaturii constante, dar si pentru a face economii cu energia electrica.

Presupune cinci moduri de operare si anume: On/Off, Anti-inghet, Porgramabil, Economic, Confort.

Dimensiunile convectorului sunt de 75.4 x 45.1 x 9.9 cm (l x L x A) si cantareste 6.2 kg.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest convector sustin ca este un aparat eficient in orice locuinta, o parte dintre ei amplasandu-l acasa, in timp ce altii l-au folosit chiar si la birou. Sunt incantati de modul in care acesta incalzeste camera si sustin ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Suntem de parere ca Atlantic F117 este un model de convector foarte eficient, care ar merita achizitionat. Incalzeste foarte rapid si poate fi amplasat si in incaperi unde exista umiditate, datorita protectiei cu care a fost prevazut. Poti gasi aici si o oferta de pret actualizata.

9.2

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • protectie IP24

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *