15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Tesy CN 03 050 MIS

Daca te-ai gandit sa achizitionezi un convector in locul aerotermei, trebuie sa stii ca ar fi cea mai buna decizie. Dar sfatul nostru este, ca de obicei, inainte de a lua orice decizie sau inainte de a achizitiona un produs, sa fii documentat si sa afli tot ceea ce te intereseaza despre acesta. Vom analiza in cadrul acestui material convectorul electric de perete Tesy CN 03 050 MIS, asa ca urmariti-ne in continuare. 🙂

Tesy CN 03 050 MIS este un convector de perete ce ofera o putere de maxim 500 W. Conform legii fizicii, aerul cald se ridica in camera, in timp ce la nivelul podelei ramane cel rece. Convectorul vizeaza preluarea aerului rece de la sol, transformandu-l in aer cald prin intermediul rezistentei electrice.

Acest model asigura o incalzire rapida, dar si o operare foarte silentioasa.

Este prevazut cu termostat de siguranta si protectie la umiditate IP24.

Dispune de termostat de camera reglabil, pentru a seta de fiecare data temperatura dorita, in functie de preferinte.

Aparatul masoara 44 x 45 x 9 cm (l x L x A) si cantareste 3.18 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea pe care au facut-o si sustin ca incalzeste foarte bine incaperea in care l-au montat, consuma destul de putin, este foarte silentios si se monteaza extrem de usor. In consecinta, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Tesy CN 03 050 MIS reprezinta un model de convector electric foarte bun, care se descurca excelent, reusind sa incalzeasca foarte facil incaperea. Este usor de montat, iar clientii au fost foarte multumiti de modul in care acesta isi face treaba. In plus, aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • incalzire rapida a incaperii
  • usor de montat
  • silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *