15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Convector electric Argo Soul Digit

Convector electric Argo Soul Digit este potrivit pentru casa si birou, facand fata fara probleme incaperilor de pana la 60 mc. Prezinta o carcasa din metal pentru o durabilitate si rezistenta ridicata, astfel ca il puteti folosi pe o perioada mare de timp.

Argo Soul Digit este un convector electric cu 3 moduri de incalzire, ECO, CONFORT SI SUPER ( 750/ 1250/ 2000 W) si un termostat digital pentru controlul temperaturii dorite. O nouate in materie de convectoare electrice il reprezinta display-ul digital si telecomanda din dotare, ce poate functiona pe o distanta de pana la 6 metri. Astfel nu va mai fi nevoie sa va dati jos din pat sau sa va deplasati de la birou pentru a seta temperatura dorita sau treapta de putere.

Functia Turbo va asigura un timp mai rapid de incalzire a spatiului, la o singura apasare de buton. Dispozitivul de siguranta si protectie la supraincalzire va asigura un nivel ridicat de protectie, practic nu va veti mai face griji ca l-ati uitat pornit atunci cand ati plecat de acasa.

Convector electric Argo Soul Digit poate fi montat si pe perete, astfel ca va fi la alegerea dvs modul in care il veti folosi.

Pareri de la clienti

Clientii se declara multumiti de achizitia facuta si afirma ca face fata cu brio oricarei incaperi si ca raportul calitate-pret este corect si excelent.

Concluzii autor

Personal consider ca este un aparat de incalzire foarte bun, pe care merita sa il achizitionati pentru a incalzi camere de pana la 60 mc. Nu veti fi dezamagiti de achizitia facuta si cu siguranta va fi un real ajutor in zilele racoroase si ploioase de toamna sau in zilele geroase de iarna.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Putere 2000W
  • 3 trepte de putere
  • Display lcd
  • termostat digital
  • Telecomanda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *