27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CTC2000G

Un convector electric poate fi o alternativa mai eficienta decat te-ai fi gandit pentru a iti incalzi locuinta. Merita sa afli mai multe detalii, iar in continuare, vom realiza o analiza detaliata a convectorului electric de podea Star-Light CTC2000G, pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba.

Convectorul Star-Light CTC2000G dispune de o putere suficient de mare, de 2000 W care va incalzi cu succes incaperea unde este amplasat. In principiu, este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 18 mp. In plus, poti ajusta puterea pe trei niveluri de putere si anume: 800, 1200 sau 2000 W.

Atunci cand doresti sa incalzesti rapid incaperea, poti apasa butonul turbo, iar convectorul isi va intensifica activitatea pentru a ajunge la temperatura optima in timp util.

Este prevazut, totodata, cu un termostat ce iti va permite reglarea temperaturii pentru a crea cel mai placut mediu.

Este un aparat sigur fiind prevazut cu termostat de siguranta, protectie anti-inghet si protectie la supraincalzire.

Un alt aspect interesant se refera la existenta aerotermei incorporate, care nu doar ca va incalzi incaperea, ci va sufla aerul pentru o incalzire uniforma.

Dimensiunile aparatului sunt de 45 x 67 x 21 cm (l x L x A) si cantareste 4.6 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de produsul achizitonat si sustin ca incalzeste rapid si eficient incaperea. Este usor de folosit si l-au folosit chiar si in camere de camin. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Star-Light CTC2000G reprezinta un model de convector eficient pe care il recomandam. In principiu, reusestee sa incalzeasca rapid si eficient incaperea, iar clientii sunt multumiti. Pentru a vizualiza mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, nu ezita sa intri aici.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de utilizat
  • design placut
  • aeroterma incorporata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *