16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Argo Fusion

Cauti o solutie pentru incalzirea casei sau chiar la birou? O idee interesanta ar fi achizitonarea unei aeroterme care are capacitatea de a incalzi rapid si eficient incaperea unde este amplasata. Iti prezentam aeroterma cu rezistenta ceramica Argo Fusion, iar in continuare vei afla cele mai importante detalii.

Aeroterma Argo Fusion este prevazuta cu rezistenta ceramica, asigurand o autoreglare a caldurii si, desigur, a consumului energetic. In momentul in care este atinsa o anumita temperatura, rezistenta elementului de incalzire va creste brusc. Datorita acestui element, nu va fi necesara reglarea temperaturii si nici existenta unui sistem de securitate.

Aparatul mai este dotat cu sistem inteligent de reglare a puterii, display digital, telecomanda a caror comenzi pot fi preluate chiar si de la o distanta de pana la 6 metri.

De asemenea, este prevazuta cu oscilatie automata, chiar pana la 90 de grade, asigurand astfel o incalzire uniforma a incaperii.

Nu lipseste nici timer-ul, ce iti va permite programarea activitatii aerotermei in intervalul 1-24 de ore.

Este un produs eficient chiar si pentru persoanele care dezvolta alergii, fiind dotat cu filtru anti-polen si anti-praf amplasat in partea din spate.

Asigura siguranta de ai nevoie, gratie protectiei electronice duble impotriva supraincalzirii, dar si a dispozitivului de siguranta impotriva rasturnarii.

Aeroterma Argo Fusion irnegistreaza o putere cosnumata de 2000 W pe care o poti regla in functie de cele doua trepte din dotare: 1400 sau 2000 W.

Masoara 55 x 23.6 x 20 cm si cantareste 3.7 kg. Cu siguranta ii vei gasi locul fara probleme chiar si in camerele ceva mai mici.

Recomandam aceasta aeroterma pentru incaperi cu volum de pana la 60 mc.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca este un aparat foarte util in orice locuinta si chiar reuseste sa incalzeasca foarte rapid incaperea. Sunt multumiti de modul in care isi face treaba si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Argo Fusion este o aeroterma foarte practica, pe care o poti utiliza atat acasa, cat si la birou. Ceea ce va pot spune cu certitudine este ca incalzeste foarte rapid incaperea si chiar reprezinta o solutie buna pentru zilele in care sunt probleme cu incalzirea. Poti gasi aici si o oferta de pret rezonabila.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • siguranta in utilziare
  • filtru de aer
  • timer

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *