14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

TESY MC 2014

Iti prezentam unul dintre cele mai avansate modele de calorifere electrice si anume TESY MC 2014 despre care vom discuta in continuare si vei afla tot ceea ce te intereseaza despre acest produs. Dispune de functii interesanta, oferind o eficienta pe masura, in timp util.

Convectorul electric TESY MC 2014 pune la dispozitie o putere de 2000 W, pe care o poti regla in functie de cele doua trepte de care dispune: una economica de 10oo W si una confort de 2000 W. Prezinta numai 4 elementi, incalziti de un dispozitiv avansat – MICA. Este format din doua placi cu grad ridicat de radiatie infrarosie, avand o rezistenta electrica intre ele.

Astfel, caldura emisa va fi atat sub forma radianta, deservind pentru incalzirea obiectelor din incapere, dar si sub forma convectiva ce deserveste la incalzirea aerului. Principalul avnataj al acestui sistem de climatizare se refera la faptul ca nu ar consuma oxigen si nici nu ar usca aerul din incapere. Face fata cu brio in incalzirea unei incaperi cu volum de pana la 42 mc, deci suprafete de pana la 18-20 mp.

TESY MC 2014 dispune de sisteme performante care ofera un grad de confort ridicat. Poate fi controlat foarte usor de la distanta cu ajutorul telecomenzii, dar poate functiona si independent de prezenta ta fizica, pe intervale de timp, presetate prin intermediul timer-ului din dotare.

TOtodata, este prevazut cu tesmotat de camera, pe care il poti regla, astfel incat sa mentina o anumita temperatura constanta.

Functia de protectie anti-inghet asigura maxima siguranta, in perioadele in care vei lipsi de acasa, in sezonul rece, fara sa faca risipa de energie electrca.

Asigura o fiabilitate ridicata si datorita sigurantei la supraincalzire.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de modul in care acest convector electric functioneaza si au declarat ca incalzeste rapid si eficient incaperea, este silentios si isi face treaba cum promite. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.


Concluzii autor

TESY MC 2014 este un calorifer practic si eficient in orice locuinta, cu ajutorul caruia poti incalzi dormitoare si chiar si living-uri, cat timp nu depasesc suprata recomandata de 18-20 mp, pentru ca, in caz contrar, isi va pierde eficienta. Utilizatorii sunt multumiti de alegerea facuta si recomanda produsul. Aici gasesti si tu o oferta de pret foarte buna pentru acest produs.

Recenzii pe scurt: TESY MC 2014

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.8/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • element de incalzire MICA
  • nu usca aerul
  • protectie la supra-incalzire si rasturnare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *