14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Tesy CN 203 ZF

Tesy a adus pe piata romaneasca o serie de produse foarte interesante si eficiente, iar printre acestea se numara si convectorul electric de podea Tesy CN 203 ZF. Convectorul electric poate fi solutia ideala pentru incalzirea intregii locuinte sau doar a unei anumite camere. Modelul care ti se potriveste cel mai bine, ramane sa il alegi chiar tu, dupa ce vei lectura ceea ce avem de spus despre fiecare produs care te intereseaza.

Convectorul electric de podea Tesy CN 203 ZF pune la dispozitie o putere generoasa de 2000 W, pe care o poti regla pe trei trepte: 800 W, 1200 W si 2000 W. Puterea o vei alege in functie de preferinte, dar si de dimensiunea incaperii pe care doresti sa o incalzesti. De asemenea, daca doresti sa obtii rezultate imediate, nu trebuie decat sa activezi functia turbo.

Pentru produsele Tesy, siguranta joaca un rol important. Astfel si acest model a fost prevazut cu termostat de siguranta, grila metalica si protectie anti-inghet.

Intreresant la acest produs este faptul ca aeroterma este incorporata. Gratie acesteia, convectorul nu doar ca va incalzi incaperea, ci va sufla aerul cald reusind astfel sa incalzeasca si incaperi mai mari.

In principiu, acest convector este recomandat pentru incaperi cu volum de pana la 42 mc.

Dimensiunile acestuia sunt de 69 x 46 x 15 cm (l x L x A) si cantareste 3.2 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acest convector isi face treaba. Chiar si persoanele care il folosesc de mai multi ani sunt incantati si sustin ca nu au avut niciun fel de probleme. Recomanda produsul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Tesy CN 203 ZF este o varianta de convector interesanta, pe care o poti lua in calcul cu incredere. Isi face treaba eficient, iar din punct de vedere estetic, se integreaza in oprice tip de incapere. De mentionat ar fi faptul ca pe modul turbo ar putea fi usor zgomotoasa, drept pentru care nu ar putea fi activat pe timpul noptii. Insa, personal nu as activa acest mod pe durata noptii pentru ca nu cred ca ar fi nevoie. Aici gasesti si o oferta de pret foarte buna pentru acest produs.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • incalzire eficienta
  • mod turbo
  • 3 trepte de putere
  • siguranta

Argumente CONTRA

  • pe modul turbo ar putea fi usor zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *