22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Fakir Prestige 2010 CT

Esti in cautarea unei solutii eficiente pentru a incalzi intreaga locuinta? Fara doar si poate, un convector ar fi o alternativa excelenta, dar intrebarea este: ce model alegem? Te invitam sa afli toate detaliile despre convectoarele care te intereseaza si nu numai, iar in continuare vom discuta despre convectorul electric Fakir Prestige 2010 CT.

In primul rand, nu puteam sa nu observ design-ul absolut incantator cu care a fost prevazut acest convector. Este disponibil pe culoarea negru, iar din punctul meu de vedere, este un produs foarte elegant si simpatic.

Fakir Prestige 2010 CT  ofera o putere de 2000 W, pe care o vei putea ajustea in functie de cele trei trepte care iti sunt puse la dispozitie: 750 W, 1250 W si 2000 W. Exista si functia turbo, care are rolul de a intensifica activitatea aparatului, astfel incat incaperea sa fie incalzita mult mai rapid.

Poate fi montat atat pe perete, cat si pe podea.

Asigura siguranta de care ai nevoie, fiind prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii si protectie anti-inghet, eficienta atunci cand lipseste o perioada mai mare de acasa.

Dimensiunile acestuia sunt de 33.5 x 60 x 10 cm (l x L x A) si cantareste 3.3 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte util, care i-a multumit. Sustin ca incalzeste incaperea destul de bine si nu au intampinat probleme de functionalitate, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Fakir Prestige 2010 CT este un convector foarte interesant care iti poate fi de mare folos in sezonul rece. In principiu, asigura o incalzire destul de rapida si eficienta, iar clientii s-au declarat multumiti. Daca esti interesat si de o ofera de pret actualizata, te invitam sa intri aici.

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.7/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • design deosebit
  • 3 trepte de putere
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *