24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

DELEX

Apeleaza cu incredere la un convector pentru a iti incalzi locuinta sau doar o anumita incapere. Reprezinta o alternativa interesanta si, de altfel, foarte practica. De aceasta data, vom discuta despre convectorul radiant DELEX, pe care il vom analiza pe larg.

Convectorul DELEX este prevazut cu un element incalzitor realizat din placa din mineral natural care degaja o caldura placuta si, deopotriva, benefica pentru sanatatea ta. Are capacitatea de a incalzi rapid incaperea si nu usca aerul.

Poate fi amplasat in orice locuinta, dar si la birou sau in spatii de lucru.

In cazul in care se supra-incalzeste sau se va rasturna accidental, aparatul este prevazut cu sistem de oprire automata, avand chiar si un grilaj de protectie. Poate fi amplasat atat in perete, cat poate fi utilizat si cu suportul cu roti.

Dispune de  putere de 2000 W si este recomandat, in principiu, pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 16 si 24 mp. Puterea o vei putea regla pe doua trepte si anume: 1000 W si 2000 W.

Datorita termostatului reglabil de camera vei putea mentina o temperatura constanta, dar vei face si economii in ceea ce priveste consumul de energie electrica.

Poate fi montat chiar si in incaperi unde exista umezeala, cum ar fi bai sau bucatarii, pentru ca este prevazut cu protectie IP24.

Masoara 82 x 54 x 24.8 cm (l x L x A) si cantareste 6 kg.

Pareri de la clienti

Clinetii sustin ca este un produs foarte bun care i-a ajutat in sezonul rece. Acestia sustin ca reuseste sa le incalzeasca foarte bine incaperea unde este amplasat si sunt incantati de el. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Recomandam cu toata increderea sa achizitionati convectorul radiant DELEX pentru ca este un produs de inalta calitate. Practic, acesta incalzeste destul de rapid incaperea unde este montat si poate fi utilizat in suportul cu roti sau chiar montat in perete. Aici poti fi la curent cu oferta de pret actuala.

Recenzii pe scurt: Convector radiant DELEX

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • protectie IP24
  • suport cu roti

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *