27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zass ZKH 05T

Iti recomandam cu toata increderea sa apelezi la un convector electric pentru a incalzi o anumita incapere pentru ca presupune o eficienta remarcabila. Zass ZKH 05T este inca un model care ne-a atras atentia si despre care vom discuta mai multe detalii in continuare.

Zass ZKH 05T este un convector electric ce dispune de o putere de 2000 W si trei trepte de putere: 750, 1250 si 2000 W. Pentru intensificarea activitatii aparatului pentru ca inacaperea sa fie incalzita si mai rapid, poti apela la functia turbo.

Convectorul poate fi amplasat atat pe podea, cat si in perete.

Este prevazut cu termostat de camera, ce iti va permite setarea unei anumite temperaturi, iar in momentul in care temperatura camerei va scadea sub nivelul dorit, aparatul va porni automat. Dupa ce nivelul optim a fost atins, acesta va intra in standby.

Discutam, totodata, despre siguranta in utilizare, convectorul fiind prevazut cu termostat de siguranta. Instalatia va fi protejata de inghet, iar tu vei putea folosi oricand cu incredere aparatul.

Dimensiunile acestuia sunt de 14 x 72 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 5 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat foarte practic, ce isi face treaba eficient si destul de rapid. Astfel, ca in scurt timp a reusit sa incalzeasca incaperile unde a fost amplasat, iar clientii apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Convectorul electric Zass ZKH 05T ar putea fi o solutie interesanta, cu ajutorul careia vei reusi sa incalzesti fie un dormitor sau chiar un living. Presupune o investitie minima, iar aici poti vedea pretul produsului. In principiu, recomandam acest aparat atat ca sursa principala de incalzire, cat si ca sursa secundara.

8.7

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.0/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • siguranta in utilizare
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *