15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Zass ZKG 01

Convectorul electric reprezinta o alternativa de a incalzi o anumita incapere foarte eficienta. De aceasta data, ne vom opri asupra modelului Zass ZKG 01, un sistem de climatizare foarte modern, atat din perspectiva functionalitatii, cat si a design-ului.

Convectorul electric Zass ZKG 01 prezinta o putere de maxim 2000 W si poate functiona pe trei trepte. Cea mai joasa treapta este reprezentata de protectia anti-inghet, ce presupune un consum minim de energie electrica, temperatura incaperii fiind cu putin peste cea a inghetului. Celelalte doua trepte se focuseaza atat pe economisirea energiei electrice, cat si pe obtinerea unui grad de confort inalt. Prima prezinta o putere mai mica, nivelul de confort adus fiind unul acceptaibl, iar cea de-a doua asigura cel mai inalt grad de nivel. In ambele cazuri, consumul este acceptabil.

In principiu, acest convector ofera o eficienta ridicata amplasat in incaperi cu suprafete de pana la 15 mo. Poate fi utilizat atat pe podea, cat si montat in perete. Este prevazut cu corp din sticla securizata, ceea ce contribuie la un design deosebit. Afisajul LCD si panoul de control senzitiv ofera un aer modernist incaperii unde este amplasat.

Intervalul in care poti regla temperatura este cuprins intre 15 si 50 de grade Celsius. Pentru ca cei mici sa fie intotdeauna in siguranta, aparatul vine la pachet cu functia de blocare pentru copii, astfel ca setarile nu vor putea fi dereglate.

Timer-ul iti va permite programarea activitatii aparatului, chiar si atunci cand nu esti acasa, insa iti doresti ca incaperea unde este montat sa fie incalzita pana ajungi.

Pareri de la clienti

Cumparatorii considera ca acest convector este, intr-adevar, o solutie eficienta, care pe ei i-a multumit. Au declarat ca aparatul a fost amplasat chiar si in incaperi foarte racoroase, iar acesta s-a descurcat mai bine decat s-ar fi asteptat. A incalzit incaperea destul de rapid, fiind totodata si foarte silentios. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, convectorul Zass ZKG 01 este un aparat foarte eficient, capabil sa incalzeasca rapid si fara niciun deranj incaperea unde este amplasat, evident, tinandu-se cont de suprafetele recomandate. Imbina perfect utilul cu placutul, astfel ca discutam despre un aparat elegant si foarte eficient. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret interesanta pe care o poti verifica aici.

Review pe scurt: Zass ZKG 01

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • design deosebit
  • 3 trepte de putere
  • silentios
  • sistem de siguranta copii
  • timer

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *