16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CEC-4218

Eficientizeaza gatitul astfel incat preparatele sa capete un gust din ce in ce mai bun. Cum poti obtine acest lucru? Foarte simplu, apeland la aparatele potrivite in acest sens. Ne-am propus in continuare, sa discutam despre cuptorul electric Star-Light CEC-4218 ce se bucura de o popularitate foarte mare in randul cumpartorilor si ocupa o pozitie importanta in topul vanzarilor.

Aparatul este prevazut cu un design compact, cu carcasa neagra. Butoanele le vei regasi amplasate lateral pentru a iti mereu la indemana. Ca dimensiuni, detine 580 d 400 x 370 mm si cantareste 9.7 kg.

Cuptorul electric Star-Light CEC-4218 inregistreaza o capacitate de 42 de litri si putere de 1800 W. Poate atinge o temperatura de maxim 230 de grade Celsius, putand fi setata in functie de patru trepte.

Prezinta functia Grill cu ajutorul careia vei putea prepara in cele mai bune conditii, bucatile mari de carne. Totodata, Timer-ul va fi eficient in a te avertiza cand timpul de prepare a luat sfarsit.

Cuptorul vine insotit de tava de copt si gratar, fiind eficiente in prepararea alimentelor preferate.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de cuptor si firma ca detine o capacitate generoasa raportata la nevoile lor, iar functionarea este exceptionala. Toate functiile si-au dovedit eficienta in timp, motiv pentru care au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Un cuptor electric este un aparat de care te poti folosi pentru prepararea diverselor tipuri de mancare. Poate ca nu constituie  neaparat un must-have, dar cu siguranta te ajuta sa iti imbunatatesti tehnicile culinare. In acest sens, cuptorul Star-Light CEC-4218 s-a dovedit a fi un produs bun care isi face treaba cum promite si nu au fost identificate probleme de functionare, ceea ce ii confera statutul de produs de incredere, fiabil. Pentru mai multe informatii si o oferta de pret actualizata, intra aici.

8.6

Calitate

8.5/10

Design

8.4/10

Usurinta folosire

8.9/10

Utilitate

8.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Argumente PRO

  • pret avantajos
  • capacitate generoasa
  • iluminare interioara pe timpul functionarii

Argumente CONTRA

  • cablu scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *