24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Daewoo KOR-6S20K

Daewoo KOR-6S20K este un cuptor cu microunde practic si util in orice locuinta, despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review. Recunosc ca nu sunt de acord cu utilizarea cuptorului cu microunde in fiecare zi, insa nici nu pot sa ii contest utilitatea, pentru ca si eu folosesc.

Cuptorul Daewoo KOR-6S20K ofera o capacitate generoasa de 20 de litri, astfel ca vor incapea fara probleme vase intinse sau mai inalte. Asigura o incalzire uniforma a continului aflat in vas.

Gratie ghidajului cu trei brate al platanului, dar si a pozitionarii joase, vasele vor avea un echilibru mai bun. In interior, se afla un suport rotund pe care vei aseza vasele cu mancare, ce are un diametru de 24.5 cm. In principiu, vasul pe care tu il adaugi poate avea un diametru de pana la 28 cm.

Dispune de o putere de 700 W, iar panoul de comanda este mecanic.

Este disponibil in varianta neagra si masoara 44.9 x 31.8 x 25.9 cm (W x D x H), avand o greutate de 8.7 kg.


Concluzii si pareri

Daewoo KOR-6S20K este un cuptor cu microunde foarte bun si util in orice locuinta. Clientii sustin ca este extrem de usor de utilizat, incalzeste foarte bine si este fiabil. De asemenea, au mai adaugat ca in timpul utilizarii nu este deranjant din perspectiva zgomotului produs. Considera raportul calitate/pret excelent, iar

o oferta avantajoasa.

7.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • capacitate generoasa
  • incalzeste rapid
  • usor de utilizat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *