15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

DeLonghi ECP 31.21 este un espressor potrivit pentru orice locuinta ce presupune un mod de functionare simplu si eficient. Este potrivit pentru a fi folosit atat acasa, cat si la birou, fara sa ocupe mult spatiu.

Espressor-ul DeLonghi ECP 31.21 are o presiune de 15 bari si o putere de 1100 W, reusind sa prepare o cafea absolut delicioasa. Este prevazut cu un boiler din otel inoxidabil si suport profesional pentru filtre cu finisaje din aluminiu. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.1 litri si se poate detasa foarte usor. Pentru a vedea mai usor nivelul apei, acesta este transparent.

Poate fi alimentat atat cu cafea macinata 1 sau 2 cani, cat si cu capsule Easy Serving Espresso. Pentru prepararea de bauturi precum cappuccino, acest sistem va amesteca aburul, aerul si laptele, producand o spuma bogata si delicioasa. Este foarte usor de setat pentru a obtine bautura exact pe gustul tau prin intermediul panoului de control amplasat frontal.

Aparatul detine in dotare un set complet de filtre pentru o ceasca, doua cesti si pentru cafea boabe, dar si sistem externe de prespare al cafelei macinate. In cazul in care uiti sa il inchizi, nu este nicio problema, fiindca dupa circa 20 de minute de la ultima utilizare, aparatul se va inchide in mod automat.

Dimensiunile acestuia sunt de 18.5 x 24.5 x 30.5 cm (L x A x l) si cantareste 4.04 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si declara ca isi face treaba foarte bine, este compact si calitativ. Atrage atentia, insa, ca este necesara alimentarea aparatului cu cafea de calitate. De asemenea, confirma faptul ca este foarte usor de folosit, iar bautura dorita iese intotdeauan cremoasa si gustoasa. Apreciaza foarte mult faptul ca filtrul din dotare nu contine elementele din plastic, care la preisune mare ar putea impregna un miros in filtru ce ar putea afecta gustul cafelei. In plus, au remarcat ca este mult mai silentios decat alte modele, drept pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzii autor

DeLonghi ECP 31.21 este un aparat de calitate, ce reuseste sa preparare cafeaua dupa gustul fiecaruia, fiind necesara totusi adaugarea unei cafele de calitate, dar si realizarea tuturor setarilor necesare. Clientii sunt multumiti ceea ce demonstreaza, din nou, ca este un produs de incredere.

Pareri pe scurt: DeLonghi ECP 31.21

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functionare silentioasa
  • Filtru din aluminiu
  • Oprire automata
  • Bauturi cremoase

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *