14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

MYRIA MY4056SV este un cuptor cu microunde foarte bun, prevazut cu o serie de programe prestabilite foarte utile care te vor ajuta foarte mult. Trebuie sa recunosc ca nu sunt adepta utilizarii zilnice a cuptorului cu microunde, insa nu pot sa contest necesitatea acestuia mai ales in cazul persoanelor care sunt mereu contra timp si au nevoie de o alternativa rapida, dar si ieftina.

Cuptorul MYRIA MY4056SV este prevazut cu o putere de 700 W si o putere nominala de 1250 W, beneficiind de 5 trepte de putere, in functie de tipul alimentelor pe care doresti sa le incalzesti sau chiar de cantitatea adaugata. In mare parte, reuseste sa incalzeasca atat alimente solide, cat si alimente lichide foarte rapid, iar gratie temporizatorului poti seta foarte simplu timpul in care doresti sa se incalzeasca mancarea. Poti seta pana la maxim 95 de minute, insa pentru o simpla incalzire nu ai nevoie de atat de mult timp. In general, setez aparatul la maxim 3-4 minute. La finalul programului, se va activa un semnal sonor prin care iti vei da seama ca alimentele pot fi scoase din interiorul cuptorului.

Benefciaza de o serie de programe presetate cum ar fi: Reincalzire, Legume, Peste, Paste, Cartofi, Pizza si Supa. In principiu. aceste programe acopera cam toate tipurile de nevoi pe care le-ai putea avea de zi cu zi. O functia interesanta, deopotriva, este cea de dezghetare care practic reuseste sa dezghete foarte rapid alimente direct scoase de la congelator.

Capacitatea acestuia este de 20 de litri, suficient de mare incat sa poti incalzi, dezgheta cam orice tip de aliment doresti. Farfuria este asezata pe un platou din sticla ce se va roti, diametrul acestuia fiind de 25.5 cm. In principiu, se recomanda ca farfuria cu alimentele ce urmeaza a fi incalzite sa nu depaseasca diametrul platoului.

Referitor la design-ul produsului, din punctul meu de vedere, este un aparat modern, prevazut cu o carcasa de culoare neagra cu argintiu. Lateral, se afla panoul de control prevazut cu butoane de tip touch, dar si un buton rotativ, prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite. Mai mult decat atat, tot aici se afla un display LCD unde poti monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului.

Totodata, nu este un aparat galagios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 68 dB.

Dimensiunile cuptorului sunt de 44 x 35.5 x 25.9 cm (L x A x l) si cantareste 10.4 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca functioneza eficient, este suficient de incapator, iar diversitatea programelor acopera toate tipurile de nevoi pe care le-ar putea avea. Nu au avut niciun fel de probleme cu el, motiv pentru care estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

MYRIA MY4056SV este un cuptor cu microunde bun, ce functioneaza in parametrii optimi, reusind in cel mai scurt timp sa incalzeasca mancarea pentru a fi servita numaidecat sau chiar sa decongeleze simplu si rapid alimentele scoase direct de la congelator. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat, lucru confirmat si de catre actualii cumparatori.

 

Pareri pe scurt: MYRIA MY4056SV

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe presetate diversificate
  • Functie decongelare
  • 5 trepte de putere
  • Design placut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *