22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Meaco 12l-AH

Fiindca umiditatea din aer reprezinta o problema din ce in ce mai acuta, ce nu ar putea fi neglijata, iti propunem sa apelezi la produsele cele mai potrivite. Iar acestea nu vor fi alese intamplator, ci este nevoie de un stiu in prealabil. Important este ca inainte de toate sa fii informat, iar noi sunteti aici sa iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispunem. Astfel, vom discuta in continuare despre un alt model de dezumidificator si anume Meaco 12l-AH.

Meaco 12l-AH presupune o capacitate de 12 litri/zi si un debit al aerului de 120 mc/h, fiind recomandat pentru suprafete de pana la 30 mp. Este prevazut cu higrostat reglabil indiviadual, astfel putand controla in permanenta umiditatea din incapere, chiar si atunci cand sunteti absenti.

In momentul in care dezumidificatorul va fi conectat, va emite un semnal sonor, concomitent fiind afisate si doua linii pe ecran.

Dezumidificatorul Meaco 12l-AH functioneaza pe principiul condensarii cu recuperare de caldura, astfel ventilatorul preluand aerul umed din camera, care va trece peste filtru si, ulterior, prin evaporator. La acest nivel, aerul va fi racit sub punctul de condens, iar vaporii de apa vor forma un condensat ce va fi scurs in recipient, de unde va fi evacuat.

Dezdumificatorul este prevazut cu roti, pe care le poti atasa optional, fiind mult mai usor de mutat dintr-un loc in altul.

Dispune de timer ce iti va permite programarea activitatii aparatului in intervalul 1-24 de ore.

Nu lipseste nici protectia automata la preaplin, care se refera la deconectarea aparatului, atunci cand rezervor de apa se va umple. Astfel, nu va fi nevoie sa supraveghezi in permanenta aparatul.

Totodata, este dotata cu sistem automat de decongelare, necesar cand functioneaza la temperaturi scazute, iar pe suprafata vaporizatorului s-a acumulat gheata.

Prezinta domeniu de functionare de la 30 pana la 95% u.r. si este prevazut cu un rezervor de apa ce inregistreaza o capacitate de 1.7 litr.

Detine urmtoarele dimensiuni: 25.5 cm lungime, 24.5 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

In acelasi timp, nivelul maxim de zgomot produs este de 45 dB.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic si eficient, intotdeauna la indemana utilizatorului. Se descurca foarte bine, scazand foarte mult umiditatea din aer, absolut necesar mai ales in locuintele unde sunt mari probleme in acest sens. Totodata, considera raportul caltiate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Meaco 12l-AH este un dezumidificator foarte practic si eficient, care isi face treaba in parametrii optimi. Dispune de functii si sisteme avansate, care il transforma intr-un aparat sigur si practic, ce nu va fi nevoie sa fie supravegheat in permanenta. Poti consulta aici si o oferta de pret foarte buna, raportata la calitatea produsului.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • timer
  • deconectare automata
  • sistem automat de decongelare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *