22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Trotec TTK 29 E

Dezumidificatorul face parte din seria aparatelor ce nu ar trebui sa lipseasca din casa, cu atat mai mult cand umiditatea din aer reprezinta o problema. O problema care pe termen lung ar putea avea efecte negative asupra sanatatii. Si cum de fiecare data este mai bine sa previi decat sa tratezi, iti recomandam sa afli mai multe detalii despre dezumidificatorul Trotec TTK 29 E.

Primul aspect ce se remarca la acest aparat este chiar design-ul elegant. Insa, analizand lucrurile mai indeaproape, observam tehnicile inovative si performantele obtinute, ceea ce intereseaza pe fiecare utilizator.

Trotec TTK 29 E face parte din seria Komfort ce prezinta o serie de tehnologii interesante. Prezinta un LED prevazut cu trei culori: albastru cand umiditatea din aer coboara sub 55%, verde cand umiditatea se afla in parametrii optimi intre 55 si 70% si rosu cand umiditatea depaseste 70%.

Modul de dezumidificare va fi setat foarte usor prin intermediul panoului de comanda cu taste cu membrana si ecran digital. Astfel, vei putea seta valoarea optima la care doresti sa se mentina umiditatea din incaperea unde va fi amplasat.

Totodata, ofera si protectie impotriva persoanelor neautorizate sau chiar impotriva copiilor, pentru a nu deregla setarile realizate initial.

Prezinta protectie la supraumplete cu deconectare automata, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa supraveghezi in permanenta aparatul. Indata ce rezervorul s-a umplut aparatul se va deconecta automat. Cand rezervor va fi plin, vei fi semnalizat pentru a arunca apa acumulata la momentul respectiv.

Dispune de filtru de aer integrat, lavabil, fiind capabil sa curete parul provenit de la animale si particulele de praf. Fiind lavabil nu va atrage costuri suplimentare cu inlocuirea sa.

Poti alege umiditatea intre 30 si 90% cu pas de 5%. Indata ce valoarea dorita a fost atinsa, compresorul se va deconecta atuomat, insa ventilatorul va functiona in continuare. Atunci cand valoarea umiditatii o depaseste pe cea setata de tine, aparatul se va opri instant.

Trotec TTK 29 E prezinta o capacitate de dezumidificare de maxim 10 litri in 24 de ore si este recomandat pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 15 si 37 mp. Este prevazut cu 7 trepte de viteza.

Detine urmatoarele dimensiuni: 22 cm lungime, 36.5 cm latime si 49 cm inaltime, avand o greutate de 11,1 kg.

Nivelul de zgomot produs este de 43 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un aparat foarte eficient, o investitie pe masura. Reuseste sa elimine foarte bine umiditatea din aer, iar datorita dimensiunilor il poti amplasa oriunde in camera. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Trotec TTK 29 E este un model de dezumidificator foarte eficient ce face fata cu bine umiditatii din aer, readucandu-ti confortul pierdut. Consider ca un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din locuinta, mai ales acolo unde sunt probleme in acest sens, iar umiditatea este foarte mare. Poti verifica aici cea mai buna oferta de pret pentru acest model de aparat.

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • 7 trepte de viteza
  • lumina avertizare
  • filtru impotriva bacteriilor, scame, praf si par de animale
  • deconectare automata

Argumente CONTRA

  • usor zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *