22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Trotec TTK 31 E

Pe termen lung, umiditatea din aer poate fi foarte periculoasa pentru sanatate, de aceea nu este cazul sa mai amanati pentru a rezolva aceasta problema. Ai nevoie de un dezumidificator eficient, iar in cadrul acestui articol, vom analiza un alt model si anume dezumidificatorul Trotec TTK 31 E.

Dezumidificatorul Trotec TTK 31 E inregistreaza o capacitate maxima de 12 litri/zi si un debit al aerului de 120 mc/h, fiind recomandat pentru suprafete de pana la 15 mp.

Presupune implementarea unei tehnici moderne de dezumidificare, avand comanda electronica cu higrostat si automatica de dezghetare. Totodata, dispune de suflanta flexibila, distribuita pe doua trepte.

Functia timer confera aparatului un grad ridicat de autonomie, prin programarea activitatii sale.

Datorita picioruselor de cauciuc, zgomotul va fi mai redus, astfel incat aparatul sa devina mai silentios in timpul functionarii.

Cand rezervorul de apa se va umple, vei fi semnalat prin intermediul luminilor. Avand protectie la preaplin, aparatul se va deconecta automat cand recipientul se va umple cu apa. Rezervorul respectiv prezinta o capacitate de 1.6 litri.

Datorita filtrului de aer lavabil, vei fi scutit de o cheltuiala in plus, datorita faptului ca nu va fi necesara inlocuirea sa periodica.

Aparatul masoara 16 x 32 x 50 cm ( l x L x A) si cantareste 9 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti si de eficienta acestui aparat, care tine la distanta umiditatea din aer, foarte periculoasa pentru sanatate. Este usor de mutat dintr-un loc in altul si isi face treaba cat se poate de bine. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Recomandam dezumidificatorul Trotec TTK 31 E fiindca s-a dovedit a fi un aparat ce ofera un real ajutor, scapandu-te de umiditatea aflata in aer, aflata peste nivelul normal. Este o investitie ce merita facuta, iar aici va lasam o oferta de pret foarte buna pentru acest produs.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.9/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • ventilator cu 2 trepte
  • temporizator
  • lumina semnalizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *