15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Supra Franta Deseo 12

Scapa de disconfortul creat de umiditatea din aer si alege produsul cel mai potrivit in acest sens. Iti recomandam dezumidificatorul Supra Franta Deseo 12 despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui review, astfel incat sa iti poti da seama daca este sau nu, produsul potrivit si nevoilor tale.

Supra Franta Deseo 12 inregistreaza o capacitate de maxim 12 litri/zi, fiind potrivit chiar si pentru spatii de pana la 40 mp. Este prevazut cu higrostat electronic ce detine valori presetate 40%, 50%, 60%.

Atunci cand valoarea prestabilita este depasita, aparatul isi va incepe automat activitatea. Indata ce va fi atinsa, din nou, valoarea dorita, aparatul se va deconecta in mod automat.

Cand rezervorul se va umple cu apa, vei fi avertizat printr-un semnal luminos.

Aparatul dispune si de protectie la preaplin, ceea ce inseamna deconectarea automata, atunci cand rezervorul s-a umplut cu apa. Respectivul rezervor prezinta o capacitate de 2.5 litri.

Prezinta filtru de aer antibacterian, lavabil, fiind usor de curatat si, in plus, te va scuti de costuri suplimentare.

Nu lipseste nici functia de temporizare confera aparatului o autonomie ridicata, existand posibiltiatea de a fi programat pentru 2, 4 sau 8 ore.

Este prevazut cu roti pentru a fi mai usor dintr-un locul in altul.

Masoara 30 x 52 x 22.5 cm si cantareste 13 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 46 dB.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de produsul in discutie, sustinand ca presupune o eficienta ridicata. Elimina rapid si eficient umiditatea din incapere si este foarte usor de utilizat. Considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Dezumidificatorul Supra Franta Deseo 12 este un aparat util in orice locuinta, ce reuseste sa isi faca treaba excelent, in timp util. Este prevazut cu o serie de functii si tehnologii care nu fac altceva decat sa ii sporeasca eficienta, ceea ce este imbucurator pentru clienti si potentialii clienti. Aici poti consulta si pretul la care il poti achizitiona in acest moment.

9.1

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • semnal luminos
  • deconectare automata
  • timer
  • potrivit si pentru suprafete extinse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *