15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Trotec ttk 24 E

Umiditatea din aer iti provoaca din ce in ce mai mare disconfort sau ai obosit sa lupti impotriva mucegaiului? Cu siguranta un dezumidificator ar fi solutia pentru problema ta. Dezumidificatorul DezumidificatorTrotec ttk 24 E este aparatul potrivit care te va ajuta sa scapi instant de aceasta problema inconfortabila.

Trotec ttk 24 E este un aparat destul de mic, avand o lungime de 298 mm, latime 354 mm si inaltime 493 mm, cantarind 10.1 kg. Carcasa este destul de simpla, de culoare alba.

Este potrivit pentru o incapere cu inaltimea de 2.5 m.

Aparatul prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri pe zi. Debitul de aer este de 100 mc/h, astfel ca va fi potrivit pentru o incapere de maxim 15 mp.

Tabloul de deservire este luminat cu LED. Atunci cand rezervorul se va umple cu apa, vei fi atentionat prin intermediul unei lumini. Cand rezervorul de condens se va umple, aparatul se va opri in mod automat. Rezervorul inregistreaza o capacitate de 1.6 litri.

Dezumidifcatorul este dotat cu filtru de aer lavabil si prezinta racord pentru evacuarea externa a condensului.

Functioneaza la temperaturi intre 5 si 35 de grade Celsius, umiditatea variind intre 30 si 100% u.r.

Zgomotul produs nu depaseste 42 dB, astfel ca il putem considera un aparat destul de silentios.

Pareri de la clienti

Cumparatorii care au achizitionat acest aparat aveau foarte mari probleme cu umiditatea. Imediat ce au inceput sa utilizeze acest aparat, au putut vedea diferenta. Sustin ca umiditatea scade imediat, iar peretii sunt uscati. In plus, considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Scapa de umiditatea din aer si opteaza pentru un aparat eficient. Dezumidificatorul Trotec ttk 24 E este alegerea potrivita pentru a iti crea confortul mult dorit, dar si pentru a tine mucegaiul la distanta. Nu este placut sa intri intr-o casa unde sa respiri un aer intepator de mucegai, asa ca trebuie sa rezolvi cauza aparitiei lui. Aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

9.4

Calitate

9.3/10

Usurinta folosire

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • actioneaza rapid
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *