24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Trotec TTK 25 E

Alege ceea ce este mai bun pentru tine si sanatatea ta si opteaza pentru un dezumidificator. In opinia mea, un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. In acest mod, vei putea tine umiditatea la distanta in orice incapare l-ai aseza. Acest articol isi propune sa analizeze dezumidificatorul Trotec TTK 25 E pentru a afla tot ceea ce este important de stiut despre el.

Fiind un aparat destul de mic, problema depozitarii nu va fi un impediment pentru a nu il achizitiona. Prin urmare, acesta masoara 230 x 230 x 386 mm ( L x l x H) si cantareste 8.5 kg.

Trotec TTK 25 E inregistreaza o capacitate maxima de dezumidificare de 12 litri pe zi si un debit al aerului de 50 mc/h. Este ideal pentru o incapere de 15 mp. Prezinta dezumidificare comandata cu higrostat, existand optiunea de a alege urmatoarele valori: 40, 50 sau 60%. Tabloul de deservire este luminat cu LED.

Recipientul de apa inregistreaza o capacitate de 2.3 litri. Atunci cand rezervorul se va umple, vei fi avertizat cu ajutorul luminii de semnalizare. Filtrul de aer este lavabil.

Datorita constructiei sale, este un aparat usor de intretinut.

Totodata, prezinta racord pentru montarea furtunului, necesar in cazul evacuarii externe a condensului.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB. Aceasta valoare nu este una suficient de mare pentru a crea disconfort acustic.

Pareri de la clienti

Clientii confirma utilitatea unui astfel de aparat, intr-adevar eficient. Au putut observa imediat diferenta, dupa ce l-au achizitionat si recomanda cu incredere. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Personal, consider ca acest aparat nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, cu atat mai mult cand nu dispui de un spatiu suficient pentru a intinde rufele ude. Absoarbe foarte bine umiditatea din aer, iar hainele vor fi uscate mult mai rapid. Dezumidificatorul Trotec TTK 25 E este un aparat de incredere, foarte accesibil ca pret, dar care isi face treaba in parametrii optimi. Aici poti verifica o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.3

Calitate

9.2/10

Usurinta folosire

9.5/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • eficient
  • filtru lavabil
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *