24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Aspirator de mana Dirt Devil Handy Duo

Dirt Devil Handy Duo este un aspirator portabil de mana, pe care puteti sa il folositi cu succes atat in casa, cat si in masina, fiind special conceput pentru spatii inguste si nu numai. Acum puteti scapa de grija spatiilor in care aspiratoarele clasice nu ajung sau este mult prea dificil sa faceti acest lucru, noul Dirt Devil Handy Duo fiind exact ceea ce aveti nevoie pentru o aspirare eficienta 100%.

Aspiratorul de mana Dirt Devil Handy Duo are o putere de aspirare de 80W si o autonomie de functionare este de 10 minute, suficiente pentru a-si face treaba pentru care a fost conceput. Capacitatea de colectare a recipientului de praf este de 0,3l.

Pareri de la clienti

Clientii se declara incantati de alegerea facuta, acum avand posibilitatea sa aspire biroul sau masina mult  mai simplu, fara a utiliza aspiratorul clasic, care este mai greoi de utilizat, fiind extrem de util pentru intretinerea zilnica a casei. Deasemenea acestia sunt multumiti de calitatea produsului, dar si de aspectul foarte placut al acestuia.

Concluzii autor

Ca si concluzie, putem spune ca Dirt Devil Handy Duo este un aspirator foarte util atat in casa, cat si in masina si ca nu veti fi dezamagiti de rezultatele obtinute. Daca vi se pare prea mare pretul, tineti cont ca produsele Dirt Devil sunt unele de calitate superioara, concepute pentru a rezista in timp. O varianta mai ieftina si la fel de buna, la acest produs poate fi aspiratorul vertical fara sac Star-Light ACTS-406B , ce prezinta aceleasi functionalitati si are un raport calitate-pret excelent.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.9/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Calitate superioara
  • Aplicabilitate multipla
  • Util in spatii foarte inguste

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *