22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Einhell GE-EC 2240 S

Fierastrau electric cu lant (drujba) Einhell GE-EC 2240 S este ideal pentru taierea sau dobararea copacilor de dimensiuni mici sau medii, pentru a face lemne de foc sau pentru a modela chereastraua necesara in domeniul constructiilor.

Motorul drujbei Einhell GE-EC 2240 S prezinta o putere foarte mare de 2200 W, suficienta in cazul oricarei operatiuni de taiere din curte, gradina sau chiar in constructii. Viteza maxima este de 8000rpm iar viteza lantului de 14,5 m/s, superioara chiar si altor fierastraie electrice cu lant ale brandurilor consacrate.

Lantul OREGON este unul dintre cele mai bune si calitative de pe piata, oferind o performanta optima de taiere. Poate fi tensionat sau schimbat fara a necesita chei iar

Dispune de un sistem de franare a lantului care actioneaza instant, impiedicand astfel accidente nefericite. Deasemenea, un bolt de fixare a lantului elimina situatiile in care acesta poate sari de pe sina, oferind un plus de siguranta in utilizarea acestui fierastrau.

Lungimea lamei are valoarea de 40 iar lungimea maxima de taiere este de 37,cm. Capacitatea rezervorului de ulei este de 150 ml.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de fierastrau electric cu lant Einhell GE-EC 2240 S sunt multumiti de achizitia facuta, acordand nota maxima si scriind numai de bine despre fierastrau. Raportul calitate-pret este unul bun, avand in vedere specificatiile tehnice foarte bune.

Concluzii autor

Consider ca Einhell GE-EC 2240 S este o drujba de luat in seama daca aveti in vedere sa achizitionati un astfel de echipament pentru taiat lemne/copaci. Cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta si veti reveni pentru a o recomanda si altor clienti!

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere 2200W
  • Sistem de frana automata in caz de rasturnare
  • Lant OREGON
  • Schimbare/tensionare lant fara chei

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *