15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit

Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit este un fierastrau cu acumulator fara fablu ce ofera performante puternice, fiind usor de manevrat si utilizat de catre orice gradinar si nu numai.

Fierastrau/drujba fara cablu Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit este ideal pentru lucrari prin curte sau gradina in lucrari de taiere si toaletare a copacilor sau pregatirea lemnelor de foc pentru iarna.

Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit dispune de o baterie Power X-Change ce va ofera libertate de miscare, raza de operare fiind aproape nelimitata. Durata de incarcare a acumulatorului este de doar 1h, avand la dispozitie drujba oricand doriti pentru a efectua taierile de care aveti nevoie. Timpul de lucru cu noul acumulator este de aproximativ 3 ori mai mare decat ale acumulatoarelor cu tehnologie conventionala.

Acumulatorul din dotare poate fi folosit si pe alte masini marca Einhell, economisind astfel bani daca veti achizitiona pe viitor alte aparate fara cablu de acelasi brand.

Kitul Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li vine la pachet cu urmatoarele:

 • 1 x Acumulator 18 V de 3000 mAh Li-Ion
  1 x Incarcator
  1 x Lama
  1 x Lant

Atentie: In caz ca detineti deja o masina marca Einhell cu acumulator, puteti achizitiona separat fierastraul electric fara acumulator, la un pret mult mai bun! Mai multe detalii aici!

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest model de fierastrau electric fara cablu Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit se declara incantati de achizitia facuta, in principal datorita faptului ca se pot plimba cu drujba prin toata curtea/gradina, fara a fi nevoiti sa apeleze la cablul de alimentare. Acestia considera ca raportul calitate-pret este unul bun, tinand cont si de specificatiile tehnice ale aparatului.

Concluzii autor

Consider ca este o drujba excelenta daca doriti mobilitate si autonomie ridicata a acumulatorului, acestia fiind unii dintre factorii de decizie pentru care ati optat pentru acest model. Va fi o alegere potrivita nevoilor dvs, chiar daca unii ar considera pretul putin cam mare.

Review pe scurt: Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

 • Utilizare fara cablu
 • Autonomie mare
 • Manipulare usoara
 • Raport calitate-pret excelent

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *