15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Masina de frezat Einhell TH-RO 1100 E

Einhell TH-RO 1100 E este o masina de frezat pentru lucrari de tip hobby, foarte usor de utilizat, in deplina siguranta, gratie manerelor ergonomice si a manetei de blocare pozitionate ideal.

Masina de frezat Einhell TH-RO 1100 E are un motor puternic si fiabil, cu o putere de 1100W si o viteza de rotatie de 30000 rpm.

Adancimea de taiere se poate seta cu usurinta pe diferite trepte de oprire si prin folosirea functiei de reglare de adancime de mare precizie, cu opritor rotativ.

Prezinta un scut de aschii ce protejeaza operatorul, ceea ce sporeste siguranta in utilizare.

Pareri de la client

Clientii care au cumparat acest model de masina de frezat afirma ca este foarte usor de folosit, avand o calitate apropiata cu alte masini de frezat de la Bosch. Ei apreciaza faptul ca Einhell TH-RO 1100 E este o masina de frezat ieftina, raportul calitate-pret fiind unul excelent.

Concluzii autor

Consider ca este o unealta foarte buna pentru lucrari de tip hobby, in orice casa, atat din punct de vedere al calitatii materialelor din care este conceputa, cat si din punct de vedere al functionalitatii. Raportul calitate-pret este unul de luat in seama si mai mult ca sigur nu veti regreta alegerea facuta!

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret
  • Scut aschii
  • Motor puternic 1100W

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *