22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Scian NB-212

Aparatul de aerosoli Scian NB-212 este un produs foarte interesant, ce poate fi pus foarte usor in bagaj cantarind doar 1.1 kg, astfel ca il poti lua peste tot cu tine. Principalul sau rol este de a trata eficeint astmul, alergiile sau alte afectiuni ale sistemului respirator.

Compresorul are rolul de a impinge aerul in aparat, iar in momentul in care acesta se afla in interior, va converti medicamentele introduse in picatoru microscopice, foarte usor de inhalat.

Scian NB-212 este echipat cu compresor de calitate net superioara, care rezista fara probleme la indelungi utilizari.

Pentru a evita pierderea din doza de medicamente, producatorul a echipat manerul de transport cu un suport ce vizeaza posibilitatea de a fixa kitul de nebulizare in pozitie verticala.

Aparatul dispune de compresor rotativ cu piston si protectie la supraincalzire, faa ungere. Astfel, discutam despre un aparat sigur, fiind fixat in patru puncte cu amortizoare de vibratii.

Dispune de o carcasa fabricata din plastic rezistent, cu finisajele atent realizate.

Pentru a nu ne compromite sanatatea, aparatul dispune de filtru de praf. In acest fel, aparatul impiedica patrunderea particulelor de praf in compresor si implicit in continutul lichid de mendicamente. De retinut este faptul, ca la maxim 6 luni, filtrul trebuie inlocuit. De aceea, in pacht vei gasi 5 filtre de rezerva.

Imediat dupa ce ai montat aparatul si l-ai pornit, vei observa ca vaporii vor fi produsi fluent, avand o viteza de 0.4 ml/min.

Pentru a functiona in parametrii optimi, aparatul de aerosoli Scian NB-212 trebuie depozitat in asa fel incat sa fie ferit de razele soarelui, la temperaturi medii, ideal chiar in cutia in care l-ai primit.

Dimensiunile aparatului sunt de 15 cm lungime, 9.7 cm latime si 18 cm inaltime.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca au avut mare nevoie de el. Este economic, arata foarte bine, debitul de aerosoli este foarte bun, iar zgomotul destul de mic. Au primit cele trei dispensere si masca pentru bebelusi. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Scian NB-212 este un aparat foarte eficient, pe care il recomandam cu toata increderea. Usor de folosit si practic, este ideal pentru persoanele care sufera de astm, alergii sau alte probleme ale sistemului respirator. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna pe care o poti verifica aici.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • filtru de praf
  • pret avantajos
  • potrivit pentru adulti si copii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *