22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

BaByliss G960E

Acum poti avea o piele catifelata un timp indelungat, mai usor decat te-ai fi gandit. Analizam un model de epilator IPL foarte accesibil si anume BaByliss G960E, pentru  a verifica daca este sau nu, un produs fiabil. Te aspteam sa ne urmaresti in continuare pentru a vedea despre ce este vorba!

BaByliss G960E este un epilator ce are la baza tehnologia IPL, ce prezinta 300.000 de impulsuri. Elimina parul destul de facil si fara durere. Va stopa ciclul de crestere al parului, iar cu timpul acesta va deveni din ce in ce mai rar.

Pentru tratarea picioarelor este nevoie de 10 minute, pentru zona inghinala 2 minute si pentru axile 1 minut.

Poate fi folosit atat la nivelul fetei, cat si la nivelul corpului.

Pareri de la clienti

Clientele sunt incantate de achizitia facuta si au urmat cu strictete instructiunile primite. Sigur ca nici rezultatele nu au intarziat sa apara si sunt chiar multumite. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca BaByliss G960E este un epilator foarte accesibil, potrivit chiar si pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte mare. Este esential sa respecti cu strictete instructiunile cu care vine la pachet pentru a reusi sa obtii rezultatele dorite. Aici poti beneficia de o oferta de pret interesanta.

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • 300.000 impulsuri
  • senzor de contact
  • fata si corp
  • tehnologie IPL

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *