15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

BaByliss IPL Homelight G945E

Este timpul sa iei atitudine si sa rezolvi eficient problema parului corporal. Tehnologia IPL este una dintre cele mai avansate, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara, cat timp vor fi respectate instructiunile primite. In continuare, vom analiza epilatorul BaByliss IPL Homelight G945E pentru a verifica cat de eficient este.

BaByliss IPL Homelight G945E este un epilator ce are la baza tehnologia IPL inregistrand 200.000 de impulsuri. Ce asigura acest epilator? O piele fina pentru un timp cat mai indelungat!

Ceea ce va pot spune concret este ca dupa doar cateva sedinte, parul se va rari considerabil. Poate fi utilizat atat pe fata, cat si pe corp, avand aceeasi eficienta.

Prezinta 5 setari de energie luminoasa, pentru a le regla in functie de nuanta pielii pe care o ai. Este nevoie sa urmaresti instructiunile, pentru a sti cum trebuie adaptati parametrii respectivi.

Aparatul dispune de cap pentru zone sensibile si cap pentru parul facial.

Pareri de la clienti

Clientele care vor au urmat tratamentul respectand instructiunile primite au fost multumite de rezultate. Au putut observa ca parul creste din ce in ce mai rar si nu au avut nicio problema cu aparatul. Considera raportul calitate/pret excelent. 


Concluzii autor

BaByliss IPL Homelight G945E este un epilator ce are la baza tehnologia IPL, ce ofera rezultate garantate cu conditia de a respecta instructiunile primite. Clientele confirma aceste aspecte si sunt multumite de rezultate. Pentru a fi la curent cu oferta de pret actuala, intra aici.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.9/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • 200.000 impulsuri
  • tehnologie IPL
  • fata si corp

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *