27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

BaByliss G972E

Parul corporal si chiar cel facial reprezinta o reala problema indeosebi pentru femei, de aceea este necesar sa apelezi la produsele cele mai eficiente, dar si cele mai potrivite pentru nevoile tale. Epilatorul BaByliss G972E poate fi o varianta interesanta si destul de accesibila, de aceea merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre acest model.

BaByliss G972E are la baza tehnologia IPL care va elimina pe o perioara mai mare de timp firele de par nedorite. Asigura un plus de confort, pentru ca acest tratament poate fi aplicat acasa.

Poate fi utilizat atat pe corp (picioare, brate si spate), zone sensibile (axile si intime), dar si pe fata (obraji, buze si barbie). In plus, poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati.

Lampa atinge performante inalte, 300.000 impulsuri de lumina.

Pareri de la clienti

Clientele au putut observa cu timpul cum parul s-a rarit, chiar si in zonele unde firele erau destul de groase si dese. Important este sa respectati cu strictete instructiunile, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. In plus, acestea considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Epilatorul BaByliss G972E este un model de epilator destul de accesibil ca pret, care ofera rezultate bune. Va stopa ciclul de crestere al firului de par, pielea ramand catifelata un timp indelungat. Aici poti consulta o oferta de pret actualizata.

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • fata si corp
  • pret avantajos
  • 300.000 impulsuri

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *