22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603

Epilatoarele IPL incep sa castige tot mai mult teren, in detrimentul celor clasice, dar si a celorlalte modalitati de epilare. De aceasta data, vom discuta despre epilatorul Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603 despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Este prevazut cu senzor de contact cu pielea pentru a bloca impulsul luminos, in cazul in care aparatul nu a luat contact in totalitate cu pielea. De asemenea, detectorul de culoare al pielii va bloca impulsul luminos in momentul in care pielea va fi prea inchisa la culoare.

Dispune de 5 niveluri de intensitate pe care le vei adapta in functie de nuanta pielii.

Poate fi folosit de catre mai multe persoane, in conditii de maxima igiena. Prezinta 4 lampi interschimbabile de culori diferite.

Este ideal pentru tratarea picioarelor timp de 20 de minute, zona bikinilor 5 minute, brate 8 minute si axile 3 minute.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de acest epilator care sustin ca s-a dovedit a fi mai eficient decat s-ar fi asteptat. Au respectat cu strictete instructiunile, iar rezultatele au fost pe masura, parul crescand din ce in ce mai rar. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603 este un epilator accesibil pe care il recomandam chiar si persoanelor care nu dispun de un buget foarte mare incat sa isi permita un model scump. Aici poti beneficia de o oferta de pret foarte avantajoasa!

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • 4 lampi interschimbabile
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *