15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Espressor automat One Touch Star-Light EOTH-1519BL

Star-Light EOTH-1519BL este un espressor automat ce va poate rasfata oricand cu o cafea foarte buna la fel ca in cafenele, in orice situatie, printr-o singura apasare de buton avand la dispozitie 8 tipuri de cafea.

Espressorul automat One Touch Star-Light EOTH-1519BL dispune de un panou de control cu touchscreen cu ajutorul caruia poti face ajustari de finete, rapid si usor pentru orice tip de cafea.

Star-Light EOTH-1519BL vine setat din fabrica cu programarea a trei procese de ingrijire ce sunt esentiale pentru fiabilitatea sa, avand astfel o durata de viata foarte mare. Dupa pornirea aparatului de pe panoul frontal, va incepe auto-testarea, incalzirea si apoi autocuratarea, urmate de accesarea la interfata cu functiile principale ale espressorului.

Printr-o simpla apasare a touchscreenului, te poti bucura apoi de orice tip de cafea doresti, Espresso, Coffee, Cappuccino, Latte, Hot Water (pentru ceai si cafele solubile) sau Hot Milk,  avand posibilitatea sa reglezi totodata volumul bauturii, timpul de spumare, raportul de spuma fata de lapte si nu in ultimul rand volumul de apa fierbinte pentru obtinerea cafelei perfecte.

Functii precum Curatarea Sistemului de Spumare a Laptelui sau Eco Timp, utilizate pentru a igieniza sistemul de spumare a laptelui (timp de 16 secunde) sau pentru a indica timpul de oprire automata (ce poate fi setat la 30 minute, 2 ore sau 4 ore) sunt foarte utile si reprezinta un mare plus al acestui espressor.

Star-Light EOTH-1519BL este dotat cu o functie de avertizare pentru momente in care are nevoie de interventia noastra cum ar fi: lipsa apa, boabe cafea, unitate preparare, recipient reziduuri de cafea/recipient apa uzata, recipient reziduuri de cafea plin sau momente cand usa laterala este deschisa

Design-ul aparatului este unul modern futurist, ceea ce face ca sa se integreze perfect in orice bucatarie sau la birou.

Pareri de la clienti

Clientii sunt pe total multumiti de achizitia facuta, afirmand ca espresso este excelent, ca orice alta bautura facuta de acest aparat. Acestia mai lauda si functia de auto curatare, in ciudata faptului ca va consuma apa suplimentara la fiecare pornire. Astfel te poti bucura de o cafea cu un gust excelent, de fiecare data cand pui aparatul in functiune.

Concluzii autor

Desi nu este un aparat ieftin, Star-Light EOTH-1519BL merita fiecare leu pe care il veti plati, datorita gustului bauturii obtinute, cat si a modului total automat prin care se face tot procesul, printr-o singura apasare de buton. Putem afirma, deci, ca raportul calitate-pret este unul corect si ca produsul merita achizitionat!

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Espressor Total automat
  • Autocuratare automata
  • Gust cafea excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *