15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Star-Light Professional KSW-Pro1000

Cantar de bucatarie Star-Light Professional KSW-Pro1000 este perfect pentru a cantari exact ingredientele, astfel incat retetele sa fie reusite de fiecare data si sa nu dai gres. Star-Light Professional KSW-Pro1000 este un cantar profesional construit special pentru a cantari cu precizie si atentie toate ingredientele.

Star-Light KSW-Pro1000 este dotat cu un display electronic usor de utilizat, functie de oprire automata, un indicator pentru suprasolicitare, afisaj pentru temperatura. Precizia cantarului electronic profesional este de 1g astfel incat retetele tale preferate sa fie cat mai aproape de perfectiune si toti membrii familiei sa se bucure de ele.

Greutatea este de doar 0.5 kg fapt pentru care puteti sa il manevrati cu usurinta in bucatarie si sa il depozitati oriunde, fara nicio problema.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de-a dreptul incantati de achizitia facuta, afirmand ca este mult prea complet pentru bucatarie iar pretul este unul imbatanil in gama acestor aparate profesionale. Toti clientii il recomanda cu mare caldura, fiind foarte usor si practic. Acestia mai recomanda sa va cumparati bateriile inainte daca sunteti nerabdatori sa il utilizati imediat dupa livrare.

Concluzii autor

Personal consider ca Star-Light Professional KSW-Pro1000 este un cantar de bucatarie care merita achizitionat, raportul calitate-pret fiind excelent iar precizie foarte buna. Puteti sa il achizitionati la un pret foarte bun aici!

Recenzii pe scurt: Star-Light Professional KSW-Pro1000

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Calitate buna
  • Display electronic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *