23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Espressorul Bosch Tassimo Vivy II TAS1402 este special creat pentru cei care isi doresc o mare varietate de bauturi calde intr-un timp cat mai scurt. Astfel ca prepararea de cafea proaspata, espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato, ciocolata calda este oricand disponibila la o singura apasare de buton, datorita tehnologie INTELLIBREW™ ce identifica printr-un cod de bare bautura ce urmeaza a fi preparata, precum si cantitatea, temperatura si timpul de preparare al bauturii pentru o preparare perfecta.

Acest aparat de preparat cafea functioneaza cu capsule T DISC, ce contin doza optima de ingrediente pentru fiecare bautura in parte, astfel ca de fiecare data va puteti bucura de o cafea/bautura perfecta, la un pret rezonabil. Costul mediu pentru o capsula T DISC este de 1,6 RON, fata de 2 lei minim cat costa o cafea de la orice aparat de la birou sau din spatiile publice.

Dupa fiecare cafea preparata, aparatul este curatat automat cu aburi, fiind un punct forte care il diferentiaza de ceilalti competitori din piata. Astfel va puteti bucura de gustul unei cafele proaspete intotdeauna, la o simpla apasare de buton.

Recipientul de apa este detasabil si are o capacitate de 0,7l, suficient pentru a prepara 3 cafele una dupa alta, atunci cand aveti invitati.

Pareri de la clienti

Clientii care folosesc acest espressor zi de zi se declara multumiti de functiile noului Bosch Tassimo Vivy II TAS1402, cat si de pretul mic pe care il dau acum pe o cafea. Practic acum se pot bucura de o cafea excelenta la un pret mult mai mic decat una pe care si-o cumpara din oras sau de la aparate de preparat cafea din spatiile publice.

Concluzii autor

In concluzie nu putem afirma decat ca Bosch Tassimo Vivy II TAS1402 este un espressor de cafea care merita achizitionat, atat acasa cat si la birou, putand sa va bucurati de o cafea/bautura calda excelenta, in orice moment al zilei. Raportul calitate-pret este unul excelent si cu siguranta ca nu veti regreta achizitia facuta, fiind foarte util in orice imprejurare.

Pareri pe scurt: Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Decalcifiere automata
  • Cost mic/capsula
  • Incalzire instant a apei
  • Bauturi diverse
  • Identificare automata bautura dupa cod de bare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *