16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Heinner VMGE003

Iti doresti o masina electrica de tuns gazonul pentru curtea sau gradina ta, care sa faca fata oricarei situatii si sa te ajute sa termini cat mai rapid? Heinner VMGE003 este modelul potrivit pentru tine, avand o putere de 1600W si o viteza de taiere de 3200 RPM, ceea ce va permite sa terminati rapid treaba din curte si sa lasati in urma o priveliste cat mai frumoasa.

Heinner VMGE003 are o latime de taiere de 40cm si o inaltime de taiere cuprinsa intre 25mm si 65mm, dispuse in 5 pozitii reglabile, greutatea acestui model de masina electrica de tuns gazonul fiind de 9kg.

Capacitatea cosului colector pentru iarba este confectionat din plastic si are un volum de 40l, suficient pentru a tunde tot gazonul intr-o singura sesiune de taiat.

Pareri de la clienti

Clientii s-au declarat incantati de acest produs de tuns gazonul, micile nemultumiri ale lor fiind exprimate cu privire la curierul care l-au livrat. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte avantajos si lauda decizia pe care au luat-o in momentul in care au achizitionat masina de tuns gazonul Heinner VMGE003.

Concluzii autor

Consideram ca este o masina electrica de tuns gazonul ce poate face fata cu brio oricarei provocari din curte sau gradina, raportul calitate-pret fiind de asemenea excelent. Nu ne ramane decat sa o recomandam pentru cei care stau la casa si au o curte cu gazon de pana la 500m2 iar daca v-ati convins, puteti sa consultati oferta aici!

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Cos colector 40l
  • Viteza rotatie 3200RPM

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *