24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

First Austria FA-5582-5

First Austria FA-5582-5 reprezinta un alt calorifer electric cu ulei care asigura o eficienta ridicata, capabil sa incalzeasca rapid incaperi de dimensiuni mici si medii. Va propunem sa faceti cunostinta cu acest model pentru ca veti fi surprinsi in mod placut.

First Austria FA-5582-5 dispune de o putere de 2200 W si are 9 elementi. Este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 20 mp. Dispune de trei trepte de putere pe care le vei ajusta in functie de necesitate.

Este dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, ceea ce inseamna ca nu vei avea de ce sa te intrijorezi cu privire la siguranta casei tale.

In plus, gratiie termostatului de siguranta se va putea mentine o temperatura constanta, dar si economii cu energia electrica.

Este foarte usor de mutat dintr-o camera in alta, datorita rotilor din dotare.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest model de calorifer se descurca eficient, iar cel mai adesea a fost amplasat in dormtoare. Incalzeste destul de repede si sunt multumiti, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

First Austria FA-5582-5 ar putea reprezenta o solutie interesanta prin care iti poti incalzi locuinta, drept pentru care clientii sunt multumiti. Usor de transportat si de reglat, acest calorifer poate incalzi chiar si mai multe incaperi. Gasesti aici si o oferta de pret actualizata.

9.1

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

8.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • incalzeste destul de repede

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *