24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

First Austria FA-5584-5

Incalzeste-ti locuinta in aceasta iarna cu ajutorul unui calorifer electric potrivit. De aceasta data, vom discuat despre caloriferul electric First Austria FA-5584-5 care s-a dovedit a fi un model foarte eficient, capabil sa incalzeasca incaperea unde este amplasat foarte rapid.

First Austria FA-5584-5 este un calorifer electric cu ulei ce dispune de o putere de 2730 W, reusind sa incalzeasca eficient o incapere cu suprafete de pana la 20 mp. Prezinta trei trepte de putere pe care le vei ajusta in functie de preferinte.

Termostatul de camera permite setarea unei anumite temperaturi, iar daca temperatura camerei va scadea sub nivelul dorit, aparatul va porni automat. In acest fel, vei reusi sa obtii economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur in utilizare fiind dotat cu termostat de siguratna si protectie impotriva incalzirii.

Fiind prevazut cu manere si roti, va fi foarte usor sa il muti dintr-o camera in alta.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca reuseste sa incalzeasca destul de rapid incaperea. Recunosc ca a fost o adevarata surpriza placuta si initial au avut asteptari mai mici de la el, dar iata ca i-a surprins foarte mult. In plus, considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

First Austria FA-5584-5 este un model de calorifer foarte bun, care reuseste sa incalzeasca in timp util incaperea unde este amplasat. Il recomandam cu toata increderea, fiind un produs fiabil si solid. Aici poti verifica si o oferta de pret excelenta.

9.2

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

8.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *