14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Heinner 58CC

Heinner 58CC VMF001 este un motofierastrau pe benzina ideal pentru lucrari precum taierea lemnelor de foc, toaletarea si intretinerea copacilor, avand avantajul ca este usor de manevrat si foarte eficient.

Heinner 58CC este caracterizat printr-un design compact si ergonomic, fiind completat in acelasi timp de functii multiple pentru o utilizare mai usoara, mai eficienta si cu mai mult confort.

Puterea motorului este de 3 CP, turatia mers in gol de 1000 rpm iar pasul lantului de 0.325 inch. Un avantaj major al acestui motofierastrau il reprezinta lungimea lamei de 50cm, suficienta pentru toate tipurile de copaci de pe langa casa, gradina sau pentru pregatirea lemnelor de foc.

Ca si caracteristici tehnice, amintim urmatoarele:

Putere motor 3 cp
Turatie mers in gol (rpm) 1000
Capacitate rezervor 550 ml
Capacitate rezervor ulei 260 ml
Pasul lantului 0.325 inch
Lungime lama 50 cm

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de motofierastrau Heinner 58CC VMF001 sunt multumiti de achizitia facuta si afirma ca face fata cu brio oricarei provocari, fiind foarte usor de utilizat. Desi pretul poate parea putin cam mare pentru unii, aveti incredere ca reflecta total calitatea produsului, pe care il veti folosi mult timp de acum incolo.

Concluzii autor

Consider ca este o drujba hobby pe care o puteti folosi cu succes si in lucrari semiprofesionale, raportul calitate-pret fiind unul bun. Amortizarea investitie se va face rapid, practic prin cateva taieri de lemne pentru foc.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Lama 50 cm
  • Constructie solida
  • Design ergonomic

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *