24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HCU-S13BK

Cand vine vorba despre sezonul rece, trebuie sa te gandesti serios la variantele pe care le ai pentru incalzirea casei sau chiar incalzirea unei anumite camere. Atunci, trebuie sa stii ca poti apela cu incredere si la un calorifer electric, insa, evident, este necesar sa alegi modelul potrivit. In acest sens, iti facem cunostinta cu Heinner HCU-S13BK, un calorifer electric interesant despre care vom discuta pe larg.

Heinner HCU-S13BK are o putere de 2500 W, impreuna cu 13 elementi. Este prevazut cu 3 trepte de putere, care inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Termostatul reglabil permite setarea unui anumit nivel al temperaturii, iar atunci cand temperatura camerei scade sub nivelul dorit, aparatul va porni in mod automat. In acest mod, reusesti sa obtii o temperatura constanta, dar si economii cu energia electrica.

De asemenea, cand vine vorba de siguranta in utilizare, produsul este pregatit si in acest sens. Astfel, la acest nivel, regasim termostatul de siguranta si protectia impotriva supraincalzirii.

Il poti muta foarte usor dintr-o camera in alta, fiind dotat cu roti pentru transport, dar si manere speciale.

Nici de cablul de alimentare nu te vei impedica inutil, pentru ca aparatul prezinta loc special unde vei aseza cablul respectiv.

De asemenea, caloriferul Heinner HCU-S13BK se remarca prin desing-ul sau aparte, foarte elegant, avand o carcasa neagra in combinatie cu galben.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumtii de acest calorifer si au declarat ca se incalzeste foarte repede si in doar cateva minute incepe sa se simta cum incalzeste camera. Este destul de silentios, ceea ce i-a determinat sa il aseze si in dormitoare, folosindu-l chiar si pe timpul noptii. De asemenea, au mai declarat ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Heinner HCU-S13BK este un calorifer electric foarte eficient, ce ofera o flexibilitate foarte buna, pe care, personal, il recomand. Incalzeste destul de repede camera unde este amplasat, poat fi mutat foarte usor si dispune  de trei trepte de putere. In plus, consider ca oferta de pret este una avantajoasa, pe care o poti vizualiza aici.

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • 3 trepte de putere
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *