27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HCU-S13

Heinner HCU-S13 este un calorifer foarte eficient, ideal in sezonul rece. Asigura conditiile optime pentru un confort sporit, insa mai multe detalii te invitam sa le descoperi in continuare.

Caloriferul Heinner HCU-S13 are o putere de 2500 W si este prevazut cu trei trepte de putere care inregistreaza un cosnum de 1000 W, 1500 W si 2500 W. Totodata, dispune de 13 elementi.

Datorita termostatului de camera care este prezent la acest model, poti obtine o temperatura constanta, dar si economii cu energia electrica.

Totodata, este un aparat sigur dotat cu siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Gratie rotilor din transport, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca acest calorifer reuseste sa incalzeasca destul de rapid camera, este usor si poate fi manevrat foarte facil. Chiar si la treptele inferioare isi face treaba excelent, ceea ce i-a surprins foarte mult. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Poti opta cu incredere pentru caloriferul electric Heinner HCU-S13 pentru ca este un model deosebit, in sensul ca isi face treaba ireprosabil. De asemenea, clientii au confirmat aceste aspecte, iar aici ai o oferta de pret buna.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • incalzire rapida
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *