15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

TESY HL 243 VB

TESY HL 243 VB este o aeroterma eficienta, ce ofera un grad ridicat de siguranta in utilizare. Din punctul meu de vedere, merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre ea.

Aeroterma TESY HL 243 VB prezinta o putere consumata de 2000 W si este prevazuta cu doua trepte de putere ce inregistreaza un consum de 1000 W, respectiv 2000 W. Este un aparat recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 40 mc.

Este un aparat sigur ce poate fi folosit chiar si in incaperi cu umiditate ridicata, pentru ca prezinta protecite IP24. In plus, este prevazut cu termostat de siguranta si protectie anti-inghet.

Dimensiunile aparatului sunt de 38 x 26 x 14.5 cm (l x L x A) si cantareste 2 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat foarte bun, pe care l-au amplasat, de cele mai multe ori, in baie. De asemenea, au adaugat ca este perfect pentru o baie mai mica, pentru ca isi face treaba excelent. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Aeroterma TESY HL 243 VB este un aparat foarte practic indeosebi pentru o baie, fiind prevazut cu protectie IP24. Nu ocupa foarte mult spatiu si este ideal pentru bai de dimensiuni reduse. Aici gasesti oferta de pret propusa.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • protectie IP24

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *