22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Heinner HCU-S13V

Apeleaza cu incredere la un calorifer electric cand vine vorba de incalzirea unei camere, fie ca sursa principala, fie ca sursa secundara. Este important sa alegi produsul potrivit, motiv pentru care vom discuta, de aceasta data, despre caloriferul electric Heinner HCU-S13V.

Heinner HCU-S13V are o putere de 2500 W si dispune de 13 elementi. Este prevazut cu trei trepte de putere care inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Este echipat cu un ventilator care are rolul de a asigura o circulare uniforma a aerului in incapere, pentru o incalzire eficienta.

Este un aparat foarte sigur, fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii, ceea ce va termina oprirea automata in cazul in care temperatura depaseste un anumit nivel. Mai mult decat atat, este dotat si cu sistem de protectie in cazul rasturnarii, ceea ce inseamna ca din nou se va inchide automat, daca aparatul se rastoarna accidental, prevenind in acest mod riscul aparitiei unui eventual incendiu.

Gratie termostatului de camera reglabil, vei reusi sa stabilesti un prag optim al temperaturii ce se va mentine constant, iar in acelasi timp reusesti sa obtii si economii cu energia electrica.

Rotile din dotare sunt eficiente pentru ca va fi mult mai simplu sa transporti caloriferul dintr-o camera in alta.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incantati de acest calorifer si sustin ca reuseste intr-adevar sa incalzeasca incaperea unde este amplasat destul de repede. De asemenea, au mai adaugat faptul ca nu produce zgomote ciudate atunci cand se incalzeste sau raceste. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Heinner HCU-S13V este un calorifer foarte bun care isi face treaba, fara doar si poate, in parametrii optimi. Asigura o siguranta excelenta in utilizare, este usor de folosit si de mutat dintr-o camera in alta. Din punctul meu de vedere, pretul de achizitie este foarte bun si il poti viziona aici.

 

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • ventilator incorporat
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *