27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Motofierastrau Ruris DAC 401S

Ruris DAC 401S este un motofierastrau pe benzina pentru lucrari de tip hobby, fiind conceput pentru a taia si pregati lemnele pentru iarna in orice gospodarie.

Motorul este unul foarte puternic, avand 1500W si 2 CP, cu ajutorul lui avand posibilitatea sa debitati o masa lemnoasa de 2mc in aproximativ 1h de lucru.

Sina este suficient de lunga pentru a putea sa efectuati taieri de lemn cu diametrul de pana la 800mm. Greutatea este redusa, fapt ce permite utilizarea fara prea mare efort, pe o perioada mai indelungata de timp.

Pornirea se face cu ajutorul sforii iar capacitatea rezervorului este de 500ml, lungimea lamei motofierastraului  fiind de 40cm.

Pareri de la clienti

Clientii care detin acest motofierastrau se declara multumiti de achizitia facuta, precum si de modul in aceasta functioneaza si se prezinta in lucrarile de taiere si dobarare a copacilor. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, clientii recomandam acest model cu toata increderea!

 Concluzii autor

Consider ca Ruris DAC 401S este un motofierastrau perfect pentru gospodarie, acesta amortizandu-si rapid investitia, fara a mai apela la persoane care sa va taie lemnele sau copacii din curte. Prin urmare nu ne ramane decat sa va recomandam aceasta drujba pe benzina, fiind la un pret foarte bun!

Recenzii pe scurt: Ruris DAC 401S

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere 1500W
  • Lama 40cm

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *