14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Review Heinner HCU-S11BK

Heinner HCU-S11BK este un calorifer electric potrivit pentru orice tip de locuinta, prevazut cu un design placut, avand elemente aurii, ce ii ofera un aspect elegant. Mai multe detalii vei afla in continuarea acestui review unde te vei putea convinge daca este sau nu produsul cel mai potrivit nevoilor tale.

Caloriferul Heinner HCU-S11BK are o putere de 2500 si este prevazut cu 11 elementi. Dispune de trei trepte de putere ce inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Este prevazut cu sistem de protectie care vor inchide in mod automat caloriferul atunci cand este rasturnat, prevenind astfel riscul aparitiei unui incendiu. De asemenea, dispune de protectie impotriva supraincalzirii, ce va determina din nou oprirea automata a caloriferului in cazul in care temperatura depaseste pragul maxim.

Poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta gratie rotilor din dotare.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca este un aparat practic, ce isi face treaba in parametrii optimi. Nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Heinner HCU-S11BK este un calorifer electric rezonabil, util in orice locuinta. Poate fi folosit atat ca sursa principala, cat si ca sursa secundara de incalzire. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret rezonabila, te invitam sa intri aici.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • pret rezonabil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *