15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Heller HRO 2009

Caloriferul electric cu ulei poate fi o alternativa de luat in calcul pentru incalzirea locuintei. Insa, ramane la latitudinea ta, modelul pe care il vei achizitiona. Vom discuta in acest review despre caloriferul electric Heller HRO 2009, asa ca nu ramane decat sa ne urmariti.

Caloriferul electric cu ulei Heller HRO 2009 preiznta o putere maxima de 2000 W si 9 elementi. Dispune de trei trepte de putere si anume: 800 W, 1200 W si 2000 W.

Este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 40 mc. Cu un simplu calcul pentru o incapere cu inaltime standard de 2.5 m, ajungem la o suprafata de maxim 16 mp.

Termostatul de camera reglabil este eficient in obtinerea de economii cu energia electrica. In plus, poti mentine o temperatura constanta, iar tu va fi necesar sa selectezi temperatura pe care o doresti.

Gratie manerelor si a rotilor din dotare, caloriferul poate fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Termostatul de siguranta si protectia impotriva supraincalzirii asigura siguranta de care fiecare utilizare are nevoie.

Dimensiunile aparatului sunt de 65 x 46 x 16 cm (l x L x A) si cantareste 7.65 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca s-au inteles foarte bine cu acest calorifer, reusind sa incalzeasca eficienta incaperea unde este amplasat. Este usor de mutat dintr-o camera in alta si in principiu, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Heller HRO 2009 este un calorifer bun, usor de transportat si foarte eficient. In principiu, recomandam sa fiti atenti la suprafata recomandata pentru ca eficienta aparatului sa fie una pe masura. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret buna, te invitam sa intri aici.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.4/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *