24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Taurus MASAI 1000

Opteaza pentru caloriferul potrivit care iti va fi de mare folos in sezonul rece. De aceasta data, vom analiza un alt model care te-ar putea interesa si anume Taurus MASAI 1000.

Taurus MASAI 1000 detine o putere de 1000 W si 9 elementi. Fiind recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 15 mc, as opta pentru el in cazul in care doresti incalzirea unei incaperi mici sau la birou.

Este un aparat mic, masoara 45 x 41 x 13 cm si foarte usor de mutat gratie rotilor cu care a fost prevazut. Cantareste 5 kg.

Termostatul de siguranta te va ajuta sa obtii economii cu energia electrica, dar va fi util si in mentinerea unei temperaturi cosntante.

Este dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, astfel ca discutam despre un aparat sigur.

Pareri de la clienti

In principiu, clientii au declarat ca aparatul se descurca bine in incalzirea incaperilor mici, cei mai multi l-au luat la birou. In opinia lor, este un aparat simplu si practic si considera raportul calitate/pret acceptabil.


Concluzii autor

Personal, sunt de parere ca Taurus MASAI 1000 este potrivit pentru a incalzi incaperi foarte mici sau pentru a il lua la serviciu, dar trebuie amplasat ceva mai aproape de tine. Si cu toate acestea, dupa parerea mea pretul putea fi mai mic, avand in vedere capacitatea sa de incalzire. Dar daca totusi esti interesat de o oferta actuala, poti intra aici.

8.1

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

7.0/10

Design

8.0/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • usor de mutat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • pret cam mare raportat la capacitatea de incalzire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *